Teal-whistle - den minste villanden

Pin
Send
Share
Send
Send


En teal duck eller fløyte er den minste vannfuglen som er kjent i vårt land. Du kan møte henne nesten hvor som helst i Russland. Hva er dens funksjoner og hva er de særegne funksjonene, la oss finne ut sammen.

Oppdrettsbeskrivelse

En tealand har en vekt på ikke mer enn 500 gram, men dette er ikke den eneste forskjellen fra andre ville vannfugler. I motsetning til alle kjente i vårt land, har den smale vinger med spisse ender, som den kan ta av nesten vertikalt. Denne ferdigheten tillater også fuglen å lande på selv de vanskeligste å nå tett overgrodd gressvann. Grønnfløyten er upretensiøs overfor habitatforholdene, derfor går det over praktisk talt hele territoriet i landet, unntatt de ekstreme kuldeområdene i Norden. Men som praksis viser, mest av alt, liker små skogsvann eller sump med stille stillestående vann. I slike farvann er det alltid mye mat for en liten fugl.

Ekstern karakteristikk

Teal er en liten elv som har smale vinger, en liten kropp og en kort hals.. Takket være dem, befinner fuglen ikke bare godt i overgrodde reservoarer, men flyr også nesten lydløst. Sant er fuglens fjerdedel ikke veldig lyst. Mannene i parringsperioden på våren har en grå farge med et mørkt kastanjebrunt hode og en grønn stripe, en gul rygg og en grå stripe langs vingen. Mannlig brystet rosaaktig med mørke små flekker. Fuglens mage er hvit, sidene og skuldrene er ashen. Veldig vakre farger på vingene, sett på bildet.

På sommeren og i moltperioden oppdager hanner en mer grå fargelegging av kroppen uten åpenbare flettede flekker. Det får ham til å se ut som en kvinne. Den eneste kjennetegn er det lyse, fremdeles motley speilet på vingene og den svarte nebbeten. Hunnen har samme fjærfarge hele året. Mørk brun farge med lyse felger hersker. Forresten, den kvinnelige krigen er veldig lik den kvinnelige mallard, bare mindre i størrelse, som tydelig sett i bildet.

reproduksjon

I motsetning til de fleste vannfugl vil ender nå sin seksuelle modenhet i det første år av livet, selv om det ikke alltid umiddelbart begynner reproduksjon. I løpet av frieri og ekteskapsspill kommer de inn tidlig, vanligvis med den første fryse opp: i mai i nord, i begynnelsen av mars i sørsiden av landet. Noen fugler danner par på vinterområder eller i passasjen, andre - etter å ha kommet til hekkerne. Tealendene har også en annen funksjon - kvinner ofte dvale seg separat fra menn. De fleste ukuts sendes til vinter i sørlige breddegrader, mens drakes ofte forblir i nordlige.

De parringsspillene i tealene ligner veldig på mallards. På høsten etter smeltet begynner hannene å være nær hunnene og velge et par. Under dansene setter drakene hodet i vannet, og deretter øker den kraftig, og gir en høy karakteristisk fløyte. Nøyaktig på grunn av dette, kalte fugler whistlers - teal-whistles. Etter å ha valgt en kompis, forblir fuglene trofaste frem til den perioden, til kvinnen begynner perioden med klekkeegg.

Tealer bosette seg som regel i små grupper, ordner reir på bakken nær eller nær vann. For reiret trekker kvinnen ut et hull og legger bunnen med tørt gress, blader eller grener av nåletrær. Også rundt omkretsen av anden lukker rede med fjærene.

Den kvinnelige krigen legger i gjennomsnitt 8-10 egg og inkuberer dem i ca 23 dager. Fra de første dagene av livet er ildene perfekt tilpasset livet, de kan løpe raskt, til og med hoppe, dykke og selvstendig få mat. På den 30. dag i livet, er de allerede på vingen.

Distribusjon og habitat

Duck-tealet bosetter seg over hele Russlands territorium, i den nordlige delen av Eurasia, mens den er i nord til den polske kysten. Vestlige befolkninger finnes i Island, og sørlige - i de aleutiske øyer, kommandør, sakhalin og hokkaido. Også utbredt i Nord-Mongolia og Primorye. Dukker vinter i de sørlige og vestlige sonene i Europa, i den vestlige delen av Asia Minor og i Middelhavet.

Teal velger skog-tundra og skogsstppe oftest for habitat, men i steppene er det nesten umulig å møte. I avlssesongen setter den seg nær reservoar med stillestående vann. Det er her i det grunne vannet finner de maten. På vinter og høst fôrer fuglen som regel mat på plantefôr, men i vår og sommer føles det på dyrefoder. Mollusker, insekter og ormer velges som sistnevnte. I dag blir denne fuglen jaktet.

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Se på videoen: Words at War: Der Fuehrer A Bell For Adano Wild River (Desember 2022).

Загрузка...

Загрузка...

Populære Kategorier