Afrikansk savanne - hjem for struts

Pin
Send
Share
Send
Send


Fra et vitenskapelig synspunkt, i dag er det bare en art av strudse - afrikansk. De kaller det fordi, i motsetning til nært beslektede arter, nandu og emu, lever de i det afrikanske kontinentets natur. Finn ut mer om hvor strudsene lever, finn ut nå.

Habitat av strukker

Habitatet til de største fuglene på jorden dekker slettene i Afrika og Midtøsten. Tidligere ble de også funnet i Mesopotamia, i Persia, i India, i Sentral-Asia og i Arabia, men på grunn av jakt i disse områdene, har deres befolkning praktisk talt forsvunnet. Spesielt er Midtøsten utsikt helt utryddet.

Selvfølgelig, på grunn av at struts i dag er aktivt tammet og oppdrettet på spesielle fjærfe gårder, har deres antall økt dramatisk i mange deler av verden. Derfor kan de bli funnet allerede på nesten alle kontinenter bortsett fra Antarktis. Imidlertid er habitatene til den ville arten utelukkende Afrika.

For tiden er det flere typer af afrikansk struds:

  • med røde hals og ben - bor i øst på kontinentet;
  • med blåaktig nakke og ben - bor i Nord-Kenya, i Etiopia og Somalia;
  • med grå nakke og ben - beboer sørvest-Afrika.

Som du kan se, bor disse mestere i løpet på nesten alle områder, unntatt den nordlige delen og i Sahara-ørkenen.

savannen

Struer, på grunn av deres natur, samt behovet for å løpe raskt, velg hovedsakelig gresskornssparaner for livet, samt små skogområder. Vanlig - et flott sted for reproduksjon og næring. Videre er det på flate, flate flater i savannens rovdyr klart synlig. Det er derfor tette tettsteder, myrlige steder, samt ørkener med løs sand, disse fuglene prøver å unngå.

På gresskledde slettene lever disse fuglene i små flokker, noen ganger kan tallene deres nå opp til 50 personer. Men oftest overstiger antall fugler ikke 15-20 personer. Strutsene er beite sammen med mange besetninger av zebraer og wildebeest. Et slikt selskap av plantelevende dyr som en stor fjær.

Ørkenen

Ørkenen er ikke det beste stedet å bo en struts, de bor ikke i Sahara. Dette skyldes hovedsakelig det faktum at det er svært ubeleilig å løpe langs en fugles sand. Og for å utvikle høy hastighet er en ekstremt nødvendig tilstand for strudsløpere. Men svært ofte, spesielt under inkubering av egg, kan de ses på territoriet av halvøkener med solid jord og sparsomme tykkelser.

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Se på videoen: Karsten og Petra på Safari (Desember 2020).

Загрузка...

Загрузка...

Populære Kategorier